Asito

Asito. Staan voor schoon, gaan voor verbinding.

Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor onze klanten. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is de betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening voor kantoren, ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, transport en recreatie. Een schone en frisse omgeving werkt plezierig. Asito zorgt daarvoor. 

Duurzaamheid zit in de genen van Asito en van onze mensen. Op het gebied van sociale duurzaamheid loopt Asito voorop en deze meerWaarde delen we met onze opdrachtgevers. Graag gaan we samen op pad om uw organisatie nog duurzamer te maken voor mens en milieu.

Asito denkt graag mee in de ontwikkeling van de zorgsector, wij hechten dan ook belang aan interactie tussen verschillende partijen en dragen graag bij aan kennisuitwisseling. De Health to Business Community bestaat uit leden, afkomstig uit het bedrijfsleven en de medische sector; wij vertegenwoordigen dan ook graag het bedrijfsleven. Onze goede relatie met JBZ vertaald zich terug in onze bijdrage binnen de businessclub, de joint venture tussen JBZ en Asito is hiervoor een stabiele basis. 
Als schoonmaakbedrijf hebben wij direct invloed op de veiligheid binnen ziekenhuizen, vanuit dat perspectief zijn wij dan ook dagelijks in ontwikkeling om veiligheid te kunnen blijven garanderen. Daar waar mogelijk doen we dit samen met onze partners, H2B is een ideaal platform voor deze doorontwikkeling.