HLB Van Daal & Partners

Bij accountants- en belastingadviesorganisatie HLB Van Daal & Partners kunt u rekenen op een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en financiële vragen. Natuurlijk is controleren en rapporteren onze basis, maar we kijken verder en denken mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Uw wereld is onze wereld, dus ook als u internationale ambities heeft.

Samenwerkingen ontstaan door ons brede netwerk waarbij Health to Business Community Jeroen Bosch (H2B) een innovatief netwerk van zorgspecialisten, bedrijven en kennisinstellingen voorop lopen. De ambitie is om samen initiatieven te nemen die tot de verbeelding spreken in health care. Graag staan wij als HLB Van Daal & Partners voor zowel u persoonlijk als voor uw onderneming klaar. 

De 13 vestigingen van HLB Van Daal & Partners hebben sterke regionale wortels in Brabant, Limburg én Amsterdam en maken deel uit van het (inter)nationale HLB-netwerk met collega’s in meer dan 130 landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, die zowel lokaal als internationaal opereren. Onze 300 professionals zijn betrokken,  dichtbij, oplossingsgericht, vooruitstrevend en ondernemend. Dat is typisch HLB. U kunt zorgeloos ondernemen, HLB regelt het.