Snijders Advocaten

Snijders Advocaten, een ondernemingsgericht advocatenkantoor uit 's-Hertogenbosch

Wij zijn een snel groeiend kantoor, werkzaam voor veel toonaangevende bedrijven en ondernemers door heel Nederland. Van beursgenoteerd tot (groot-)MKB, van gemeente tot woningbouwcorporatie. Van aandeelhoudersgeschil tot aandeelhoudersovereenkomst. Veel klanten kiezen voor ons kantoor in plaats van dure kantoren op de Zuidas, vanwege onze pragmatische aanpak en betere prijsstelling.

Snijders Advocaten staat voor u als ondernemer, organisatie of instelling klaar als allround juridisch partner. Samen met u als adviseur en sparringpartner om problemen te voorkomen en niet alleen als troubleshooter. Door deze klantbeleving zorgen wij voor een persoonlijke, betrokken en slagvaardige manier van werken. Samen denken in oplossingen en niet in problemen is ons motto. Een motto dat we dagelijks met veel enthousiasme en elan in de praktijk brengen. 

"De meest effectieve strategie op het juiste moment"

Onze gedreven medewerkers hebben maar één belang en dat is dat u centraal staat. 

We staan bekend om onze krachtige, adequate aanpak. Komen we dus gezamenlijk tot de conclusie dat procederen in uw belang de enige juiste oplossing is, dan laten we dit zeker niet naar.

De meest effectieve strategie op het juiste moment. Het team van Snijders Advocaten staat altijd voor u klaar!