1 juni 2023

Direct inschrijven

01 / 06 / 2023 - 17:00

Op donderdag 1 juni 2023 van 17.00 tot 20.30 uur organiseert Health2Business een themabijeenkomst rondom Technologie Adoptie

Locatie: GET-lab Avans Hogeschool
Onderwijsboulevard 215, 5223 DE 's-Hertogenbosch

Het GET-lab is een innovatie hub op Avans Hogeschool van waaruit onderwijs en werkveld multidisciplinair samenwerken om ervoor te zorgen dat iedereen binnen zorg en welzijn technologie waardevol in kan zetten.

Zoals gebruikelijk starten we om 17.00 uur, sluiten we de avond af met een aangeklede netwerkborrel en eindigen we rond 20.30 uur. 

Als je zeker wilt zijn van deelname, meld je dan alvast aan. 

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur   Inloop en ontvangst     
17.15 uur   Opening en welkom
17.20 uur   'Introductie GET-lab', Miranda Rotmensen, medewerker Avans Hogeschool    
17.35 uur   'Technologie Adoptie', Sanne Schepens, Projectleider Innovatie bij Vitalis WoonZorg Groep,  zorginnovator
18.10 uur   Vragen/discussie
18.20 uur   'De rol van communicatie bij technologie adoptie', Nico Verheijden, ondernemer en strateeg bij DAVID
18.55 uur   Vragen/discussie
19.05 uur   Netwerkborrel
20.30 uur   Afsluiting van de avond

INSCHRIJVING 

Voor leden is deelname aan deze bijeenkomst kosteloos. Is jouw organisatie nog geen lid van Health2Business en heb je al twee keer een bijeenkomst van ons bijgewoond als introducee? Dan vragen we een bijdrage in de kosten van € 50,- pp, vooraf te voldoen na ontvangst van onze factuur. 

We kijken ernaar uit iedereen weer te ontmoeten op 1 juni 2023!

Sanne Schepens, Projectleider Innovatie bij Vitalis WoonZorg Groep, zorginnovator

"Om te starten met een open deur: het product moet goed zijn en aansluiten op de behoeftes van de gebruikers. Maar ook dan ben je er nog niet, want technologie en zorgmedewerkers zijn geen gouden combinatie...... Terwijl hier veel kansen liggen om de zelfredzaamheid van cliënten te vergroten en medewerkerstevredenheid en efficiency te vergroten. Dus hoe kunnen we hier wel een goede combinatie van maken?

Graag neem ik u mee in de praktijkervaringen van mij als projectleider binnen een ouderenzorgorganisatie in Eindhoven en een paar belangrijke lessen die ik hier heb geleerd. 

Interessant voor leverancier en zorgorganisatie. Van uitvoerende tot bestuurder".

Nico Verheijden, ondernemer en strateeg bij DAVID

"Tijdens deze boeiende lezing zullen we bespreken hoe technologie adoptie een verandering teweeg kan brengen binnen een organisatie en hoe communicatie kan helpen dit proces soepeler te laten verlopen.
We zullen het hebben over de verschillende factoren die de acceptatie van verandering beïnvloeden, zoals de perceptie van nut en relevantie, de attitude ten opzichte van verandering en de beschikbaarheid van middelen. We zullen ook bespreken hoe communicatie een cruciale rol kan spelen in het verminderen van weerstand tegen verandering en het vergroten van het begrip van de voordelen van de verandering.

Of u nu een technologie-expert bent of gewoon geïnteresseerd bent in dit onderwerp, deze lezing biedt een geweldige kans om meer te leren over hoe technologie adoptie als verandering werkt en hoe communicatie kan helpen bij dit proces. Mis het niet!

Over de spreker:
Nico is een ervaren professional in het marketing- en communicatievak, zowel in een rol als ondernemer als in een rol als adviseur. Hij is gefascineerd door wat het je oplevert als je je als merk op een goede manier weet te manifesteren, zowel intern als in een veranderende markt. Hij heeft de afgelopen jaren verschillende grote organisaties geholpen de vertaalslag te maken van strategie naar merk, communicatie en gedrag. Nico is analytisch sterk en werkt en communiceert met een aanstekelijk enthousiasme waarmee hij alle lagen van een organisatie weet te raken.